Om mig

Mit navn er Morten Jansen

Jeg er uddannet træningsterapeut, massør og akupunktør.

Fra 2000 - 2008 har jeg arbejdet som træningsterapeut på et optræningscenter. Dette er en 3 årig uddannelse, som omhandler læren om anatomi, fysiologi, funktionel anatomi og sygdomslære  suppleret med praktisk oplæring i behandlingsprincipper.

Jeg har i løbet af de 8 år og mere end 12000 behandlinger oparbejdet en masse erfaring i behandling af klienter med diverse sygdomme i bevægeapparatet f.eks. diskusprolapser, piskesmæld, hold i ryggen/nakken, følger efter blodpropper og meget mere.

Da det er min opfattelse at en form for behandling sjældent kan stå alene, har jeg efterfølgende uddannet mig indenfor forskellige former for manuel terapi samt akupunktur. Derved vil jeg kunne yde mine klienter den mest optimale behandling.

I 2006 uddannede jeg mig som massør og i 2008 tilføjede jeg akupunktør til mit CV. Efterfølgende har jeg taget diverse kurser i ledmobilisering/ledmanipulation.

Igennem de seneste par år har jeg hjulpet mange idrætsudøvere i forskellige eliteklubber. Det er min erfaring, at idrætsudøverne de fleste gange kan være på træningsbanen efter ganske få behandlinger.